Mereu informat cu privire la copilul tau.Ceasul cu GPS pentru copii, cea mai buna optiune

Mereu informat cu privire la copilul tau.Ceasul cu GPS pentru copii, cea mai buna optiune

 

Ceasurile de mână sunt acum foarte populare printre utilizatori, devenind imediat la modă și foarte elegante. Este un gadget care este utilizat de către persoane de toate varstele. Acest gadget a devenit o modă și o manifestare „must”, în timp ce toate functiile ceasului nu pot fi trecute cu vederea. Ceasul te face punctual și te invata valoarea timpului, ceea ce este cel mai important lucru. Timpul este neprețuit și ireversibil. Așa că, ceasuri de mână au un rol vital în viața noastră.61

GPS vine de la Global Positioning System. El ne permite să localizam poziția noastră pe pământ. Acesta poate detecta poziția pe trei dimensiuni longitudine, latitudine și altitudine. GPS-ul este frecvent utilizat în scopuri de navigație. El ne ajută pe întregul pământ pentru a ajunge la destinație dorită. GPS-ul poate arata locația exactă în aer, pământ și apă. GPS-ul este, de asemenea, utilizat pentru a măsura mișcarea de vulcani și ghețari.
GPS-ul este acum necesar la copii, de exemplu in cazurile cand un copil de vârstă mică în timp ce se joacă sau se plimba cu bicicleta nu se intoarce la timp, si părinții devin foarte încordati si nu stiu de ce nu au venit acasă si nu stiu unde sunt? Uneori, copiii isi doresc sa viziteze alte orașe, ei caută permisiunea ca ei sa se joacă în alte cartiere, în timp ce acestea sunt la câtiva kilometrii distanță de părinți și în această situație, ei pot fi chiar răpiți sau pot contracara un accident și vor rămâne inconștienti .
Deci, puteți face acum verificarea copilului dumneavoastră intr-un mod care nu va face deloc un spion. GPS-ul vă va da locația exactă a copiilor, iar acestea pot fi salvate de la mai multe accidente și incidente. Tehnologia GPS poate ajuta să păstrați un ochi pe copilul dumneavoastră. In timp ce GPS-ul este de ajutor în ceasuri de copii ca și în cazul în care și-au pierdut drumul lor spre casă de la un loc de joacă ei pot fi găsiti prin GPS-ul lor.

ceas-copii-cu-gps
Ceasurile cu GPS le gasiti pe www.zambirici.ro de undeputeți achiziționa cesuri orginale de bună calitate. Noi va oferim ceasuri în diferite culori și figuri digitale cu ecrane colorate, chiar si ceasuri cu ecran tactil sunt de asemenea disponibile. Toate ceasurile noastre includ microfon de monitorizare care permite părinților sau a tutorelui să audă vocea copiilor fara ca acestia sa stie sau sa simta vreo modificare a funstiilor ceasului. Ceasuri includ alarme reduse pentru baterii și alte alarme cum ar fi doriți să setați alarma de dimineață. Aceste ceasuri permit copiilor să primească apeluri de la părinți. Ceasurile noastre sunt cele mai bune în piață, deoarece pot detecta locatia pe GPS și Wi-Fi.

Comenteaza cu ajutorul Facebook
Tagged , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

CLOSE
CLOSE