De ce sa utilizam ceasurile cu GPS pentru supravegherea copilului nostru?

Exista putine perspective mai inspaimantatoare decat pierderea unui copil. Chiar și pentru o fractiune de secunda, in magazinul cu produse alimentare cand iti dai seama ca v-ati mutat la urmatorul culoar, dar juniorul este in urma si s-a pierdut.

Una dintre cele mai bune solutii la aceasta problema este Ceasul cu GPS. Tehnologia s-a imbunatatit si preturile la astfel de gadget-uri au scazut, ceea ce face ca ele sa fie foarte accesibile.

gw200s-271vcgxj6nil-_sl1500_

Nu este nevoie sa punem un cip in brat sau palma, o bratara la glezna sau altceva. Pentru acei copii care nu sunt destul de mari, sau suficient de responsabili, sa detina un smartphone, exista ceasul cu GPS. Solutia perfecta pentru parinti ingrijorati de copii cu varste cuprinse între 3-12.

ceas-cu-gps-pentru-copii-zmb100-premium_37851_1_1474055815

Puteti configura zone sigure, care va va avertiza atunci cand un copil paseste in afara zonelor convenite, precum si faptul ca poti sa-l contactezi pe tot parcursul zilei.

In timp ce detractorii spun ca aceste ceasuri sunt o încalcare a vietii private asupra unui copil, adevarul este ca aceste ceasuri GPS va permit sa urmariți locatia copilului, în scopul de a-l proteja de pericole.

Avem deja puterea, prin intermediul smartphonului, pentru a urmari prietenii nostri si locatii ale familiei, asa ca de ce ar trebui ca cei mai vulnerabili dintre noi sa fie scutiti de acest mic lux? Multe dintre aceste ceasuri au o serie de alte functii, care se dovedesc benefice pentru copii si sa se asigure ca si copiilor le place sa poarte astfel de ceasuri.

In timp ce nici o tehnologie nu ne poate proteja pe deplin copiii nostri de toate pericolele din lume, ceea ce putem face este sa ne oferim linistea sufleteasca atunci cand stim ca, copiii nostrii au ajuns la timp la scoala, sau se intorc din parc, sunt aproape de casa, etc.

Uitandu-ne la copiii noștri cum cresc, ințelegem ca au nevoie de un anumit nivel de libertate in viata lor. Este o parte normala a cresterii lor si fiecare parinte trebuie să se alinieze la termeni cresterii lor, la libertatile lui.

ceas-cu-gps-pentru-copii-zmb50-roz_37863_1_1474066352.jpg

Libertatea apare si in momentul in care trebuie sa dam drumul copiilor nostri la inceperea gradinitei, scoalii apoi cand cresc mai mari. Acesta este un moment in care multi dintre cei mici incep sa ia autobuzul, sau sa mearga pe jos la scoala într-un grup. Este doar firesc că vrem sa tinem evidenta acestuiv curs cu ajutorul cesurilor cu GPS.

Vedem in aceste ceasuri un lucru folositor si un accesoriu fashion pentru copii nostrii.

 

Comenteaza cu ajutorul Facebook
Tagged , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

CLOSE
CLOSE